interieuradvies

Interieuradvies van NO.9 design omvat advies in o.a. kleur, meubelen, verlichting, raamstoffering, vloeren en verbouwingen. Dit kan uiteenlopen van alléén een stylingsadvies of lichtplan tot een plan voor een totale woninginrichting en restyling.

interieurontwerp

Buiten interieurontwerpen verzorgen wij ook ontwerpen voor badkamers, keukens en kasten. Voor de echte beleving preseren wij het ontwerp in 3D.

interieur uitvoering

Het is mogelijk om het hele interieurplan door ons te laten uitvoeren. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt. Onze 'partners' zijn professionele bedrijven, die onder onze regie werkzaamheden uitvoeren.

interieur & verkoopstyling

Ook voor interieurstyling door een mooie opgemaakte pot of vaas, bijzondere wanddecoraties, verlichting en kussens komt u naar NO.9 interiors & design Groningen.

Naar aanleiding van uw wensen kom ik bij u thuis met materiaal om u huis of een deel daarvan te (re)stylen.

Staat u huis te koop en wilt u opvallen tussen het enorme aanbod aan woningen? Ga samen met NO.9 design de uitdaging aan om meerwaarde aan uw huis te geven door te restylen voor verkoop. Hierdoor zal uw huis meer mensen aanspreken, eerder bezocht en verkocht worden en vaak voor een betere prijs.